Goedkoopste meivakantie Karpathos - Krinos

Prijs p.p.€602,- €825,- -27%
VertrekdatumDonderdag 4 mei 2023
Verblijf8 Dagen » hotel & appartement
BestemmingGriekenland » Karpathos » Lefkos
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Krinos, Lefkos ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Meivakantie laagste prijs Griekenland ✔️ Verblijf in 3 sterren hotel & appartement ✔️ € 602,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkoopste meivakantie Karpathos, met vertrek op Donderdag 4 mei 2023 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

9.2

Krinos

8-daagse Zonvakantie naar Karpathos bij Krinos. Typisch Grieks, Service met liefde, Verse groente, zelf geteeld, Hoor de zee suizen, Mooie zonsondergangen, Dicht bij het strand & inclusief transfers.. Het traditionele hotel Krinos, geleid door een Grieks gezin, kijkt uit over de zee en straalt een vriendelijke atmosfeer uit. Dit aparthotel vlakbij de mooiste baai van Lefkos is simpel ingericht maar wordt met liefde gerund. Zo verbouwt de familie hun groente zelf en dit is dan ook te proeven tijdens het ontbijt. Laat je verrassen door de vele Griekse lekkernijen. Kali Orexi!

Goedkoopste meivakantie Karpathos - Krinos
Goedkoopste meivakantie Karpathos - Krinos
Goedkoopste meivakantie Karpathos - Krinos
Goedkoopste meivakantie Karpathos - Krinos

Omgeving

  • Typisch Grieks, Service met liefde, Verse groente, zelf geteeld, Hoor de zee suizen, Mooie zonsondergangen, Dicht bij het strand & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Bar,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkoopste aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 4 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!