Korting zonvakantie Riviera Maya - TUI BLUE El Dorado Seaside Suites & Spa

Prijs p.p.€1786,- €2101,- -15%
VertrekdatumDonderdag 14 april 2022
Verblijf9 Dagen » hotel
BestemmingMexico » Riviera Maya » Puerto Aventuras
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

9 Dagen in TUI BLUE El Dorado Seaside Suites & Spa, Puerto Aventuras ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Zonvakantie laagste prijs Mexico ✔️ Verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 1786,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Korting zonvakantie Riviera Maya, met vertrek op Donderdag 14 april 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

8.8

TUI BLUE El Dorado Seaside Suites & Spa

9-daagse Zonvakantie naar Riviera Maya bij TUI BLUE El Dorado Seaside Suites & Spa. Paradijs voor volwassenen, Hier wil je je honeymoon vieren, All Inclusive: in luxe relaxen, Gourmetverwennerij à la carte, De strandbutlers staan klaar, Hotel met een groen karakter, Erkend met eco-label & inclusief transfers.. Liefhebbers van luxe en gastronomie vinden hun plek in dit fijne hotel. Verwennen is hier uitgevonden! Witte gazebo's aan zee, waar de strandbutler een goed glas wijn brengt. Mét culinaire versnapering, want dit hotel is befaamd om haar Gourmet Inclusive formule, waarbij het eten van hoog niveau is en bovendien All Inclusive. Hier heb je tijd voor elkaar. Geen kinderen of over-the-top animatieprogramma, wél een lazy river door het luxe resort en heerlijke loungebedden om in weg te zakken. Laat je verwennen in de luxueuze spa, droom weg in de whirlpool in je suite en kies uit Fusion, Aziatisch en zó veel meer in de à la carte toprestaurants. Tijdens deze romantische strandvakantie kun je even helemaal opladen met z'n tweeën.

Korting zonvakantie Riviera Maya - TUI BLUE El Dorado Seaside Suites & Spa
Korting zonvakantie Riviera Maya - TUI BLUE El Dorado Seaside Suites & Spa
Korting zonvakantie Riviera Maya - TUI BLUE El Dorado Seaside Suites & Spa
Korting zonvakantie Riviera Maya - TUI BLUE El Dorado Seaside Suites & Spa

Omgeving

  • Paradijs voor volwassenen, Hier wil je je honeymoon vieren, All Inclusive: in luxe relaxen, Gourmetverwennerij à la carte, De strandbutlers staan klaar, Hotel met een groen karakter, Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Roomservice
  • Fitness
  • Duikschool
  • Tennis,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Korting aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 14 april 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-02-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!