Korting zonvakantie Algarve - Algar

Prijs p.p.€405,- €779,- -48%
VertrekdatumVrijdag 1 juli 2022
Verblijf8 Dagen » Appartement
BestemmingPortugal » Algarve » Armacão de Pêra
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Algar, Armacão de Pêra ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Zonvakantie laagste prijs Portugal ✔️ Verblijf in 3 sterren appartement ✔️ € 405,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Korting zonvakantie Algarve, met vertrek op Vrijdag 1 juli 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

8.6

Algar

8-daagse Zonvakantie naar Algarve bij Algar. Algar: al jaren favoriet, Toplocatie, direct aan het strand, Het centrum ligt bijna om de hoek, Plonzen in het dompelbad, Slapen in keurige kamers, Netjes, gemoedelijk en gezellig & inclusief transfers.. Zwemspullen gepakt, zonnebrand gesmeerd? Klaar voor weer een heerlijke stranddag! En hoe fijn is het om vanuit het appartementencomplex direct het strand op te lopen? Vanuit Algar hoef je alleen maar de weg over te steken en je staat al met de voeten in het zand. Vanaf het dakterras heb je prachtig uitzicht over de kustlijn van Armação de Pêra. De stad is makkelijk bereikbaar, het centrum ligt om de hoek en vanuit Algar wandel je zo een avond vol gezelligheid in.

Korting zonvakantie Algarve - Algar
Korting zonvakantie Algarve - Algar
Korting zonvakantie Algarve - Algar
Korting zonvakantie Algarve - Algar

Omgeving

  • Algar: al jaren favoriet, Toplocatie, direct aan het strand, Het centrum ligt bijna om de hoek, Plonzen in het dompelbad, Slapen in keurige kamers, Netjes, gemoedelijk en gezellig & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Fitness
  • Wasmachines (zelfservice),

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Korting aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 1 juli 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-02-14. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!