Goedkope zonvakantie Lissabon - My Story Ouro

Prijs p.p.€491,- €926,- -47%
VertrekdatumZaterdag 19 juni 2021
Verblijf7 Dagen logies en ontbijt » Hotel
BestemmingPortugal » Lissabon » Lissabon
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij PrijsVrij

▷ 7 dagen logies en ontbijt in My Story Ouro, Lissabon ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ✔️ zonvakantie laagste prijs Portugal ✔️ Verblijf in 3 sterren hotel ✔️ € 491,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkope zonvakantie Lissabon, met vertrek op Zaterdag 19 juni 2021 ✔️ veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7

My Story Ouro

Bijzonderheden My Story Ouro Dit is een nieuw hotel in Lissabon, gevestigd in een 18de eeuws gebouw. De authentieke elementen zijn goed behouden gebleven, waardoor het hotel een prachtige Portugese sfeer uitstraalt. De originele muren met prachtige blauwe tegeltje aan de buitenkant van het gebouw zijn gerenoveerd en hierdoor tact gebleven. Een mooi welkom! De ligging is perfect, midden in het centrum, in een zijstraat van de bekende winkelstraat Rua da Prata. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. Vanuit het terras kijkt u uit over de Taag. Voor de kinderenbabybedje Verzorginglogies en ontbijt Liggingmetrostation Baixa/ Chiado op ca. 50 m Aanbiedingenonderstaande aanbiedingen hebben alleen betrekking op de accommodatie. De aanbiedingen zijn niet combineerbaar en zijn reeds verwerkt in de prijs., Faciliteitengratis Wi Fi in openbare ruimte, receptie, roomservice en airconditioning Overigonze classificatie: 3 sterren, totaal aantal kamers/ appartementen: 51 en het hoofdgebouw heeft een lift Restaurants/ Barsontbijtrestaurant U S P's10% vroegboekkorting t/m oktober, Nieuw in ons aanbod, Aanrader, Gevestigd in 18de eeuws gebouw, Perfecte ligging,middenin centrum en Vanuit terras uitzicht op de Taag Deze informatie over Hotel My Story Ouro wordt u aangeboden door onze partner Holland International. Vind de beste deal naar Hotel My Story Ouro in Lissabon, Lissabon!

Goedkope zonvakantie Lissabon - My Story Ouro
Goedkope zonvakantie Lissabon - My Story Ouro
Goedkope zonvakantie Lissabon - My Story Ouro
Goedkope zonvakantie Lissabon - My Story Ouro

Faciliteiten

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkope aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 19 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder PrijsVrij, op datum van publicatie: 2021-04-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!