Deal zonvakantie La Digue - Le Repaire Boutique Hotel

Prijs p.p.€1802,- €2071,- -13%
VertrekdatumDinsdag 6 december 2022
Verblijf10 Dagen » Hotel
BestemmingSeychellen » La Digue » La Digue
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

10 Dagen in Le Repaire Boutique Hotel, La Digue ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Zonvakantie laagste prijs Seychellen ✔️ Verblijf in 3 sterren hotel ✔️ € 1802,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Deal zonvakantie La Digue, met vertrek op Dinsdag 6 december 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

9

Le Repaire Boutique Hotel

10-daagse Zonvakantie naar La Digue bij Le Repaire Boutique Hotel. Italië op de Seychellen, Fijn en klein boutique hotel, Strand óf zwembad, Op de fiets het eiland verkennen, Ontspannen gaat hier vanzelf, Logeren in moderne kamers & inclusief transfers.. Ben je een liefhebber van de Italiaanse keuken en een kleinschalig, sfeervol verblijf? Dan is dit hotel een perfecte keuze. Het zwembad, dat op slechts enkele meters van het strand ligt, bereik je via de tuin. Midden in deze groene tuin ligt het Italiaanse restaurant, met de beste pizza's, pasta's maar ook unieke lokale visgerechten. Om het eiland en de mooiste stranden te ontdekken huur je een fiets.

Deal zonvakantie La Digue - Le Repaire Boutique Hotel
Deal zonvakantie La Digue - Le Repaire Boutique Hotel
Deal zonvakantie La Digue - Le Repaire Boutique Hotel
Deal zonvakantie La Digue - Le Repaire Boutique Hotel

Omgeving

  • Italië op de Seychellen, Fijn en klein boutique hotel, Strand óf zwembad, Op de fiets het eiland verkennen, Ontspannen gaat hier vanzelf, Logeren in moderne kamers & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Tuin
  • Duikschool
  • Fietsverhuur,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Deal aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 6 december 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-08-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!