Voordelige wintersport Dolomieten - Miravalle

Prijs p.p.€978,- €1111,- -12%
VertrekdatumZaterdag 10 december 2022
Verblijf8 Dagen » hotel
BestemmingItalië » Dolomieten » Selva
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Miravalle, Selva ✔️ Wintersport laagste prijs Italië ✔️ Verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 978,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Voordelige wintersport Dolomieten, met vertrek op Zaterdag 10 december 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

10

Miravalle

8-daagse Wintersport naar Dolomieten bij Miravalle. Lekker eten in het restaurant, Sauna en stoombad, Leuke excursies, Internationale gerechten, Brede selectie wijnen, Vertroetel jezelf in de wellness. Aan de piste en heel dicht bij de skilift. En dat zijn niet de enige pluspunten van hotel Miravalle. Bij aankomst parkeert u de auto in de garage, waar 'ie de hele week kan blijven staan. Skiën van de vroege ochtend tot de late namiddag, om vervolgens nog de laatste zonnestralen op het heerlijke terras van Miravalle mee te pakken. Of als de zon een keer niet schijnt, even de sauna in. 's Avonds is het genieten van het uitgebreide diner. Wintersport zoals het bedoeld is.

Voordelige wintersport Dolomieten - Miravalle
Voordelige wintersport Dolomieten - Miravalle
Voordelige wintersport Dolomieten - Miravalle
Voordelige wintersport Dolomieten - Miravalle

Omgeving

  • Lekker eten in het restaurant, Sauna en stoombad, Leuke excursies, Internationale gerechten, Brede selectie wijnen, Vertroetel jezelf in de wellness

Faciliteiten

  • Bar
  • Fitness
  • Sauna
  • Stoombad
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Skistalling
  • Huisdieren toegestaan,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Voordelige aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 10 december 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-27. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!