Spanje vakantie aanbiedingen

Last minute All inclusive Spanje 2021. Zonvakantie Spanje lente aanbiedingen voor alle populaire badplaatsen ✔️ Andalusië ✔️ Mallorca ✔️ Ibiza ✔️ Malaga ✔️ Costa Brava ✔️ Menorca ✔️ Barcelona ✔️ Alicante ✔️ Valencia en vele andere mooie zonbestemmingen. Lastminute-allinclusive.net heeft de beste spanje deals verzameld van o.a. Sunweb en TUI.

Spanje aanbiedingen van 8 mei 2021

Veel gestelde vragen

 • ⛱️  Wat is het reisadvies voor Spanje?

  Door het coronavirus adviseert het Nederlandse kabinet om niet naar het buitenland te reizen. Reis ook niet vanuit het buitenland naar Nederland als dat niet echt nodig is. Na een verblijf op de Balearen (onder andere Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera en Cabrera) hoeft u vanaf 8 mei 2021 niet meer in quarantaine in Nederland. Er is vanaf 8 mei 2021 voor terugkeer vanaf de Balearen ook geen testverplichting meer. Deze maatregelen gelden nog wel voor de rest van Spanje. Er gelden ook nog steeds inreisbeperkingen voor reizen van Nederland naar Spanje. Heel Spanje blijft oranje. Het dragen van mondkapjes is overal verplicht in Spanje, dus ook in de openlucht. Lees het hele reisadvies. Zie voor in- en uitreisbeperkingen, lokale coronamaatregelen, informatie over verplichte testen en over thuisquarantaine de rubriek ‘Coronavirus’.

  Kaart bij reisadvies Spanje
  Kijk voor meer spanje reisadvies op nederlandwereldwijd.nl
 • ⛱️  Wat is het weer in Spanje?

  Weersverwachting 2 weken van 8 mei 2021
  Weersverwachting 7 mei26°C / 16°C onbewolkt
  Weersverwachting 8 mei25°C / 19°C lichte regen
  Weersverwachting 9 mei24°C / 17°C lichte regen
  Weersverwachting 10 mei21°C / 15°C zeer lichte bewolking
  Weersverwachting 11 mei22°C / 12°C onbewolkt
  Weersverwachting 12 mei22°C / 13°C onbewolkt
  Weersverwachting 13 mei25°C / 16°C licht bewolkt
  Weersverwachting 14 mei23°C / 17°C half bewolkt
  Weersverwachting 15 mei22°C / 14°C onbewolkt
  Weersverwachting 16 mei22°C / 14°C onbewolkt
  Weersverwachting 17 mei23°C / 16°C licht bewolkt
  Weersverwachting 18 mei25°C / 18°C bewolkt
  Weersverwachting 19 mei26°C / 18°C half bewolkt
  Weersverwachting 20 mei26°C / 17°C onbewolkt
  Weersverwachting spanje
   

Populaire spanje bestemmingen 2021

Vakantie Spanje! Nu is de beste tijd van het jaar voor een last minute vakantie Spanje. Wat zijn de mooiste plekjes in Spanje? En wat wil je doen? Op avontuur met de auto. Genieten van zon, zee en strand. Mooie bruisende steden of pittoreske dorpen bezoeken. All inclusive van Spanje genieten in een compleet verzorgd luxe hotel. Wat je ook gaat doen: hier doe je genoeg vakantie inspiratie op en boek je de beste vakantiedeal voor Spanje. We hebben de beste bestemmingen op een rij gezet. Dit zijn onze top bestemmingen:

 • Andalusië
 • Mallorca
 • Ibiza
 • Malaga
 • Costa Brava
 • Menorca
 • Barcelona
 • Alicante
 • Valencia

Populaire vakantiethema's 2021

Goedkope (last minute) all inclusive vakantie Spanje! Er zijn maar weinig vakanties die zo relaxed zijn als een compleet verzorgde all inclusive of ultra all inclusive vakantie. Er zitten ook veel voordelen aan om een all inclusive Spanje vakantie te boeken: je weet vooraf wat de volledige vakantie kost, je geniet van vele lekkere hapjes en drankjes en er zijn talloze activiteiten en faciliteiten inbegrepen voor jong en oud. Onderstaand all inclusive vakantie aanbiedingen in alle thema's. Laat je inspireren door ons last minute all inclusive vakantiedeal aanbod! Dit zijn de top thema vakanties:

Spanje deals tijdens schoolvakanties

Het is tijd voor een familievakantie Spanje. De schoolboeken mogen weer in de kast, want de kids hebben geen huiswerk meer. Een vakantie Spanje met kinderen is een heerlijke vakantie voor het hele gezin! Boek een goedkope last minute Spanje all inclusive vakantie met kinderen. Wij hebben voor elke schoolvakantie de beste last minutes en all inclusive aanbiedingen verzameld: