Aanbieding zonvakantie Balearen - TUI BLUE Alcudia Pins

Prijs p.p.€601,- €707,- -15%
VertrekdatumZaterdag 1 oktober 2022
Verblijf8 Dagen » Appartement
BestemmingSpanje » Balearen » Playa de Muro
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in TUI BLUE Alcudia Pins, Playa de Muro ✔️ Kindvriendelijke vakantie ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Zonvakantie laagste prijs Spanje ✔️ Verblijf in 3 sterren appartement ✔️ € 601,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Aanbieding zonvakantie Balearen, met vertrek op Zaterdag 1 oktober 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

7.5

TUI BLUE Alcudia Pins

8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij TUI BLUE Alcudia Pins. Fun voor de hele familie, Slapen in comfortabele appartementen, Waterpret in de blauwe zwembaden, Kindvriendelijk tot én met, Accommodatie met eco-label (fair travel), Tussen Alcúdia en Ca'n Picafort, Erkend met eco-label & inclusief transfers.. In de 3 sterren appartementen van TUI BLUE for Families Alcudia Pins is het vakantieplezier voor de hele familie. Van jong tot oud zal zich hier vermaken. Diverse zwembaden voor de nodige uren spetter plezier en elke dag nieuwe activiteiten van het TUI BLUE animatie team. En het grootste pluspunt? De ligging aan het machtig mooie strand van Playa de Muro, slechts een paar stappen verwijderd van je appartement. Bienvenido bij Alcudia Pins!

Aanbieding zonvakantie Balearen - TUI BLUE Alcudia Pins
Aanbieding zonvakantie Balearen - TUI BLUE Alcudia Pins
Aanbieding zonvakantie Balearen - TUI BLUE Alcudia Pins
Aanbieding zonvakantie Balearen - TUI BLUE Alcudia Pins

Omgeving

  • Fun voor de hele familie, Slapen in comfortabele appartementen, Waterpret in de blauwe zwembaden, Kindvriendelijk tot én met, Accommodatie met eco-label (fair travel), Tussen Alcúdia en Ca'n Picafort, Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Bar
  • Supermarkt
  • Fitness
  • Volleybal,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Aanbieding aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 1 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-01-21. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!