All inclusive zonvakantie Canarische Eilanden - PrimaSol Drago Park

Prijs p.p.€537,- €707,- -24%
Vertrekdatumzaterdag 5 juni 2021
Verblijf8 dagen all inclusive » hotel
BestemmingSpanje » Canarische Eilanden » Costa Calma
Vervoerinclusief vlucht en transfer
Garantieslaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

▷ 8 dagen all inclusive in PrimaSol Drago Park, Costa Calma ✔️ inclusief vlucht en transfer ✔️ vliegvakantie met vertrek vanaf Rotterdam ✔️ zonvakantie laagste prijs Spanje ✔️ verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 537,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ All inclusive zonvakantie Canarische Eilanden, met vertrek op zaterdag 5 juni 2021 ✔️ veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7

PrimaSol Drago Park

In het zuiden van Fuerteventura pronkt hotel PrimaSol Drago Park in Costa Calma. Een betere uitvalsbasis voor je verblijf op dit mooie eiland kunnen wij niet verzinnen! Drago Park is ruim opgezet en beschikt over een groot zwembad voor urenlang zwemplezier. Daarna rust je hier uit onder de palmbomen, geniet je van de warme Canarische zon en maak je je klaar voor een nieuwe duik. Fuerteventura wordt ook wel de Caribbean van Europa genoemd. Niet gek, met die enorm kleurrijke gevels van dit hotel. Je waant je in deze omgeving bíjna op Aruba, maar dan voor een zachter prijsje. De witte golven van de krachtige, roerige zee lopen over in het eindeloze blauw tot aan de horizon. Het is dat je weet dat je op Fuerteventura bent, maar anders...

All inclusive zonvakantie Canarische Eilanden - PrimaSol Drago Park
All inclusive zonvakantie Canarische Eilanden - PrimaSol Drago Park
All inclusive zonvakantie Canarische Eilanden - PrimaSol Drago Park
All inclusive zonvakantie Canarische Eilanden - PrimaSol Drago Park

Faciliteiten

  • All Inclusive, wel zo fijn!
  • Ruim opgezet en rustig geleden
  • Groot zwembad voor zwemplezier
  • Veel te doen voor jong en oud
  • Beschutte tuin met palmbomen
  • Wandel naar het lange strand

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde All inclusive aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: zaterdag 5 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-03-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!