Goedkope vakantie Noord-Brabant - Safari Resort Beekse Bergen

Prijs p.p. €344,- €459,- -25%
Vertrekdatum maandag 8 november 2021
Verblijf 8 dagen » vakantiepark
Bestemming Nederland » Noord-Brabant » Hilvarenbeek
Vervoer eigen vervoer
Garanties laagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

▷ 8 dagen in Safari Resort Beekse Bergen, Hilvarenbeek ✔️ vakantie laagste prijs Nederland ✔️ verblijf in 4.5 sterren vakantiepark ✔️ € 344,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkope vakantie Noord-Brabant, met vertrek op maandag 8 november 2021 ✔️ veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

9

Safari Resort Beekse Bergen

Blijf overnachten in het unieke Safari Resort Beekse Bergen en slaap letterlijk tussen de wilde dieren. Word één met de natuur. Het Safari Resort is bijzonder ruim opgezet met luxe lodges. In bijna alle accommodaties heb je direct zicht op bijzondere dieren. Word wakker van een brullende leeuw of ontbijt samen met nieuwsgierige giraffen! Ontspannen baantjes trekken in het overdekte zwembad, terwijl de kinderen zich vermaken in de avontuurlijke waterspeeltuin. Je kunt in het Safari Resort de hele dag genieten van waterpret of ontspannen na een dag vol activiteiten in de natuur. Honger gekregen van al dat avontuur? Kom dan naar het sfeervolle Restaurant Moto, waar je kennismaakt met een echte Afrikaanse braai. Ook ben je van harte welkom in Pamoja Lounge. Hier kun je jouw familie en vrienden uitdagen voor een gezellig potje bowlen! Een unieke ervaring voor het hele gezin.

Goedkope vakantie Noord-Brabant - Safari Resort Beekse Bergen
Goedkope vakantie Noord-Brabant - Safari Resort Beekse Bergen
Goedkope vakantie Noord-Brabant - Safari Resort Beekse Bergen
Goedkope vakantie Noord-Brabant - Safari Resort Beekse Bergen

Faciliteiten

  • Vakantie en safaripark
  • Beleef het ultieme safari gevoel!
  • Oog in oog met bijzondere dieren
  • Volop speelplezier in Speelland
  • Binnenzwembad
  • Gratis WiFi in alle accommodaties

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkope aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: maandag 8 november 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-02-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!