Actieprijs zonvakantie Turkse Rivièra - Club Sidar

Prijs p.p.€294,- €397,- -26%
VertrekdatumZaterdag 15 april 2023
Verblijf8 Dagen » Appartement
BestemmingTurkije » Turkse Rivièra » Alanya
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Club Sidar, Alanya ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Zonvakantie laagste prijs Turkije ✔️ Verblijf in 3 sterren appartement ✔️ € 294,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Actieprijs zonvakantie Turkse Rivièra, met vertrek op Zaterdag 15 april 2023 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie

8.4

Club Sidar

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Club Sidar. Prima ligging, alles in de buurt!, Lekker ruime appartementen, Eenvoudig maar compleet, Afkoelen in het ruime zwembad, Hier is altijd een ligbedje vrij, Personeel staat voor je klaar & inclusief transfers.. In Appartementen Club Sidar aan de Turkse Rivièra is er aandacht voor elke gast. Verblijf in een van de ruime, eenvoudig ingerichte appartementen. Geniet van de zon bij het zwembad of struin door de straatjes van Alanya langs de leuke shops. Als je terugkomt is het tijd voor een drankje aan de bar. De barman van Club Sidar herkent je meteen. Kun je meteen even nadenken over het diner. Ga je zelf iets lekkers op tafel toveren of kies je een leuk restaurantje in de omgeving? Alles kan, het is tenslotte vakantie.

Actieprijs zonvakantie Turkse Rivièra - Club Sidar
Actieprijs zonvakantie Turkse Rivièra - Club Sidar
Actieprijs zonvakantie Turkse Rivièra - Club Sidar
Actieprijs zonvakantie Turkse Rivièra - Club Sidar

Omgeving

  • Prima ligging
  • alles in de buurt!
  • Lekker ruime appartementen
  • Eenvoudig maar compleet
  • Afkoelen in het ruime zwembad
  • Hier is altijd een ligbedje vrij
  • Personeel staat voor je klaar & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Bar
  • Supermarkt,

Goed om te weten

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Actieprijs aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 15 april 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-02-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!