Goedkope voorjaarsvakantie Costa Blanca - Sandos Monaco Beach Resort & Spa

Prijs p.p.€619,- €872,- -29%
VertrekdatumZaterdag 19 februari 2022
Verblijf8 Dagen logies en ontbijt » Hotel
BestemmingSpanje » Costa Blanca » Benidorm
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij PrijsVrij

▷ 8 dagen logies en ontbijt in Sandos Monaco Beach Resort & Spa, Benidorm ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ✔️ voorjaarsvakantie laagste prijs Spanje ✔️ € 619,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkope voorjaarsvakantie Costa Blanca, met vertrek op Zaterdag 19 februari 2022 ✔️ veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

8

Sandos Monaco Beach Resort & Spa

receptie, lounge, restaurant, bar, buitenbar, zwembad met terras en ligbedden, zonneterras met ligbedden en een kinderbad. Er is een speeltuin. netjes ingerichte 1- en 2-persoonskamers met telefoon, tv, centrale verwarming, airconditioning (half juni t/m sept.) en een kluisje (te huur). Badkamer met bad, douche en toilet. Balkon met zitje.

Goedkope voorjaarsvakantie Costa Blanca - Sandos Monaco Beach Resort & Spa
Goedkope voorjaarsvakantie Costa Blanca - Sandos Monaco Beach Resort & Spa
Goedkope voorjaarsvakantie Costa Blanca - Sandos Monaco Beach Resort & Spa
Goedkope voorjaarsvakantie Costa Blanca - Sandos Monaco Beach Resort & Spa

Faciliteiten

 • Binnenzwembad
 • Kinderzwembad
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Massages
 • Zwembad(en)
 • Airconditioning
 • Bar(s)
 • Restaurant(s)
 • Speeltuin
 • Buffetrestaurant
 • Fitness

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkope aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 19 februari 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder PrijsVrij, op datum van publicatie: 2021-04-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!