Goedkoopste voorjaarsvakantie Gran Canaria - Servatur Puerto Azul

Prijs p.p.€819,- €952,- -14%
VertrekdatumDinsdag 21 februari 2023
Verblijf8 Dagen » Appartement
BestemmingCanarische Eilanden » Gran Canaria » Puerto Rico
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Servatur Puerto Azul, Puerto Rico ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Voorjaarsvakantie laagste prijs Canarische Eilanden ✔️ Verblijf in 2 sterren appartement ✔️ € 819,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkoopste voorjaarsvakantie Gran Canaria, met vertrek op Dinsdag 21 februari 2023 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

8

Servatur Puerto Azul

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Servatur Puerto Azul. Prima complex voor een week zon, Betaalbare All Inclusive, Hoogtepunt: een top uitzicht, Aparte relaxzone voor volwassenen, Ontspannen in het bubbelbad, Berichtje naar huis met WiFi & inclusief transfers.. Dit eenvoudige 3 sterrenhotel werd gebouwd op een klip boven de zee en ligt tussen de stranden van Amadores en Puerto Rico. Je geniet er van een spectaculair uitzicht op de oceaan en de baai van Puerto Rico. De eenvoudige, maar ruime appartementen lenen zich uitstekend voor families. In dit hotel kan je zowel deelnemen aan de leuke activiteiten voor jong en oud als in alle rust onstpannen op het zonneterras met bubbelbaden exclusief voor volwassenen.

Goedkoopste voorjaarsvakantie Gran Canaria - Servatur Puerto Azul
Goedkoopste voorjaarsvakantie Gran Canaria - Servatur Puerto Azul
Goedkoopste voorjaarsvakantie Gran Canaria - Servatur Puerto Azul
Goedkoopste voorjaarsvakantie Gran Canaria - Servatur Puerto Azul

Omgeving

  • Prima complex voor een week zon, Betaalbare All Inclusive, Hoogtepunt: een top uitzicht, Aparte relaxzone voor volwassenen, Ontspannen in het bubbelbad, Berichtje naar huis met WiFi & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Bar
  • Entertainment
  • Speeltuin
  • Supermarkt
  • Tuin
  • Fitness
  • Tennis
  • Sauna,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkoopste aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 21 februari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-27. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!