Top zomervakantie - 10-daagse rondreis Spanje & Portugal Compleet

Prijs p.p.€792,- €943,- -16%
VertrekdatumDinsdag 31 augustus 2021
Verblijf10 Dagen »
BestemmingEngeland »  » 
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

10 Dagen in 10-daagse rondreis Spanje & Portugal Compleet, ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ✔️ Zomervakantie laagste prijs Engeland ✔️ € 792,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Top zomervakantie , met vertrek op Dinsdag 31 augustus 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

9

10-daagse rondreis Spanje & Portugal Compleet

Het Iberische schiereiland, rijk aan cultuur, kunst, natuur en een rijke historie. Spaanse en Portugese steden en dorpen met elk hun eigen ambiance wachten op je komst. Het door stadsmuren omringde Ávila, waar de middeleeuwen herleven. Salamanca, één van de mooiste renaissancesteden van Europa, met haar universiteiten. De noordoostkust met de fjordachtige inhammen, waar zoet en zout water samenvloeien. De pleinen, elke stad heeft wel een Plaza Mayor, waar geflaneerd wordt en waar men elkaar treft voor een praatje. Hier maak je deel uit van het echte Iberische leven.

Top zomervakantie  - 10-daagse rondreis Spanje & Portugal Compleet
Top zomervakantie  - 10-daagse rondreis Spanje & Portugal Compleet
Top zomervakantie  - 10-daagse rondreis Spanje & Portugal Compleet
Top zomervakantie  - 10-daagse rondreis Spanje & Portugal Compleet

Faciliteiten

  • Groepsreis
  • NL-sprekende reisleiding
  • Bezoek Madrid, Salamanca en Porto
  • Inclusief ontbijt en 5 x diner
  • Natuurtocht ruige Spaanse kust
  • Verlenging in Estoril mogelijk

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Top aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 31 augustus 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-28. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!