Super zomervakantie Balearen - Insotel Punta Prima Resort & Spa

Prijs p.p.€1160,- €1333,- -13%
VertrekdatumWoensdag 6 juli 2022
Verblijf8 Dagen » Appartement
BestemmingSpanje » Balearen » Punta Prima
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Insotel Punta Prima Resort & Spa, Punta Prima ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Zomervakantie laagste prijs Spanje ✔️ Verblijf in 4 sterren appartement ✔️ € 1160,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Super zomervakantie Balearen, met vertrek op Woensdag 6 juli 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

8.5

Insotel Punta Prima Resort & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij Insotel Punta Prima Resort & Spa. Thuiskomen in ruime appartementen, Appartement en toch All Inclusive, Activiteiten voor jong en oud, Voor iedereen een ligbed, En de kids hun eigen zwembad, Accommodatie met eco-label (fair travel), Erkend met eco-label & inclusief transfers.. De mensen, de gastvrijheid, de gemoedelijke sfeer. Zodra je op de goede bedden van Insotel Punta Prima Resort & Spa op Menorca neerploft, is het vakantie. Het mediterrane buitenleven lonkt met het Punta Prima strand voor de deur en kilometers zee rondom. Beweeg iedere dag met de zon mee en zoek na de lunch het fijnste plekje voor een siësta. Terwijl jij relaxt, storten de kinderen zich in een volgend avontuur. In het speelse kinderbad of bij de miniclub, overal is leven in de brouwerij. Tijd bestaat niet, totdat het "aanschuiven maar!" klinkt. Het buffet is een zoete inval van lekkernijen en de toetjes zijn verslavend lekker. Inpakken maar die snoetenpoetsers!

Super zomervakantie Balearen - Insotel Punta Prima Resort & Spa
Super zomervakantie Balearen - Insotel Punta Prima Resort & Spa
Super zomervakantie Balearen - Insotel Punta Prima Resort & Spa
Super zomervakantie Balearen - Insotel Punta Prima Resort & Spa

Omgeving

 • Thuiskomen in ruime appartementen, Appartement en toch All Inclusive, Activiteiten voor jong en oud, Voor iedereen een ligbed, En de kids hun eigen zwembad, Accommodatie met eco-label (fair travel), Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Faciliteiten

 • Zwembad
 • Restaurant
 • Bar
 • Entertainment
 • Supermarkt
 • Fitness
 • Tennis
 • Volleybal
 • Squashbaan
 • Sauna
 • Stoombad,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Super aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 6 juli 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-02-27. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!