Goedkope zomervakantie Bonaire - Dormio Courtyard Village

Prijs p.p.€1602,- €1841,- -13%
Vertrekdatumzondag 11 juli 2021
Verblijf7 dagen logies » vakantiepark
BestemmingBonaire » Bonaire » Kralendijk
Vervoerinclusief vlucht en transfer
Garantieslaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij PrijsVrij

▷ 7 dagen logies in Dormio Courtyard Village, Kralendijk ✔️ inclusief vlucht en transfer ✔️ vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ✔️ zomervakantie laagste prijs Bonaire ✔️ € 1602,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkope zomervakantie Bonaire, met vertrek op zondag 11 juli 2021 ✔️ veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

9

Dormio Courtyard Village

Bijzonderheden Dormio Courtyard Village Dit kleinschalige resort bestaat uit appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Bovendien ligt Dormio Bonaire Village op een mooie locatie. Centraal en op loopafstand van het strand en het gezellige centrum van Kralendijk. U vindt hier een ruim zwembad, tropische tuin en een centraal gelegen receptie. Verzorginglogies Goed om te weten Dormio Bonaire Village is een complex in aanbouw. De appartementen rondom het zwembad zijn vrijwel allemaal af, maar het kan voorkomen dat er tijdens je verblijf nog bouwwerkzaamheden plaatsvinden aan omliggende appartementen of publieke faciliteiten. Liggingcentrum Kralendijk op ca. 1500 m, luchthaven op ca. 7 km, rustig gelegen, strand op ca. 750 m en supermarkt op ca. 200 m Faciliteitengratis Wi Fi op de kamer en tuin Overige informatieonze classificatie: 4 sterren U S P's Ruime appartementen voor families, Gloednieuw en recent geopend, Kralendijk ligt op wandelafstand, Alleen bij T U I, Kleinschalig en rustig gelegen en Een huurauto wordt aanbevolen Zwembadenbuitenbad en zonneterras Deze informatie over Vakantiepark Dormio Courtyard Village wordt u aangeboden door onze partner T U I. Vind de beste deal naar Vakantiepark Dormio Courtyard Village in Kralendijk, Bonaire!

Goedkope zomervakantie Bonaire - Dormio Courtyard Village
Goedkope zomervakantie Bonaire - Dormio Courtyard Village
Goedkope zomervakantie Bonaire - Dormio Courtyard Village
Goedkope zomervakantie Bonaire - Dormio Courtyard Village

Faciliteiten

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkope aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: zondag 11 juli 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder PrijsVrij, op datum van publicatie: 2021-03-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!