Top zomervakantie La Digue - Patatran Village

Prijs p.p.€1888,- €2302,- -18%
VertrekdatumDinsdag 22 augustus 2023
Verblijf10 Dagen » Villa
BestemmingSeychellen » La Digue » La Digue
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

10 Dagen in Patatran Village, La Digue ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Zomervakantie laagste prijs Seychellen ✔️ Verblijf in 3 sterren villa ✔️ € 1888,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Top zomervakantie La Digue, met vertrek op Dinsdag 22 augustus 2023 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie

8

Patatran Village

10-daagse Zonvakantie naar La Digue bij Patatran Village. Kleinschalig en eenvoudig complex, Smile! Met duurzaamheidslabel, Zeezicht vanuit iedere kamer, De zee is hier écht zo blauw!, Op de fiets naar de haven, Klein zwembad om af te koelen & inclusief transfers.. Een vrolijk, eenvoudig en kleinschalig complex direct aan het strand. Het eerste wat je opvalt als je verwelkomd wordt in een prettig nonchalante kamer is het uitzicht op zee. Deze zee is de thuishaven van vissen in alle kleuren en maten, dus vergeet niet je snorkel mee te nemen. Het zwembad heeft een klein terras en op de fiets ben je in tien minuten in de haven van La Digue.

Top zomervakantie La Digue - Patatran Village
Top zomervakantie La Digue - Patatran Village
Top zomervakantie La Digue - Patatran Village
Top zomervakantie La Digue - Patatran Village

Omgeving

  • Kleinschalig en eenvoudig complex
  • Smile! Met duurzaamheidslabel
  • Zeezicht vanuit iedere kamer
  • De zee is hier écht zo blauw!
  • Op de fiets naar de haven
  • Klein zwembad om af te koelen & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Fietsverhuur,

Goed om te weten

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Top aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 22 augustus 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-02-27. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!