All inclusive vakantie Djerba - El Mouradi Djerba Menzel

Prijs p.p.€640,- €1085,- -41%
VertrekdatumVrijdag 20 augustus 2021
Verblijf8 Dagen all inclusive » hotel
BestemmingTunesië » Djerba » Midoun
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen all inclusive in El Mouradi Djerba Menzel, Midoun ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ✔️ Vakantie laagste prijs Tunesië ✔️ Verblijf in 3 sterren hotel ✔️ € 640,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ All inclusive vakantie Djerba, met vertrek op Vrijdag 20 augustus 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

9

El Mouradi Djerba Menzel

Zodra je hotel El Mouradi Djerba Menzel in Midoun binnenstapt, komt de gezellige sfeer je tegemoet. Trek je slippers aan en zet je zonnebril op. El Mouradi Djerba Menzel is een uniek gelegen vakantieadres in Midoun. Dat kan ook niet anders met zo'n mooi strand voor de deur. Wat zijn je plannen voor vandaag? Lekker lui lezen op je ligbed met de zon op je huid? Of liever actief meedoen met het animatieteam. Hier is voor groot en klein altijd wat te beleven. Voor een relaxmoment trakteer je jezelf op een middag thalasso. 's Avonds bij het all inclusive diner in restaurant l'Olivier bespreek je al het moois wat je die dag hebt meegemaakt. Morgen weer zo'n dag? Wat is vakantie toch fijn.

All inclusive vakantie Djerba - El Mouradi Djerba Menzel
All inclusive vakantie Djerba - El Mouradi Djerba Menzel
All inclusive vakantie Djerba - El Mouradi Djerba Menzel
All inclusive vakantie Djerba - El Mouradi Djerba Menzel

Faciliteiten

  • Uitgestrekt uniek resort
  • All inclusive logeren
  • In karakteristieke menzels
  • Veel activiteiten voor groot en klein
  • Volop spetteren in de zwembaden
  • Slippers aan en hop het strand op
  • Lekker lui lezen op je ligbed
  • Tijd voor jezelf in de thalasso

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde All inclusive aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 20 augustus 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!