Last minute zonvakantie Fuerteventura - Barceló Fuerteventura Thalasso Spa

Prijs p.p.€538,- €727,- -26%
VertrekdatumZaterdag 5 juni 2021
Verblijf8 Dagen » hotel
BestemmingCanarische Eilanden » Fuerteventura » Caleta de Fuste
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Barceló Fuerteventura Thalasso Spa, Caleta de Fuste ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Vliegvakantie met vertrek vanaf Rotterdam ✔️ Zonvakantie laagste prijs Canarische Eilanden ✔️ Verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 538,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Last minute zonvakantie Fuerteventura, met vertrek op Zaterdag 5 juni 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

8.6

Barceló Fuerteventura Thalasso Spa

Houd je van rust? Dan is Barcelo Fuerteventura Thalasso Spa in Caleta de Fuste het ideale hotel voor jou op het eiland. Stel je eens voor, overdag heb je heerlijk kunnen bijkomen aan het strand en eindelijk dat boek kunnen lezen waar je eerder niet aan toe kwam. Het wordt al wat later dus je besluit nog even naar de spa te gaan om zo'n heerlijke behandeling te ondergaan en daarna te genieten van een diner waar de Barceló keten bekend om staat. Beter kan toch niet. Kon het maar altijd vakantie zijn.

Last minute zonvakantie Fuerteventura - Barceló Fuerteventura Thalasso Spa
Last minute zonvakantie Fuerteventura - Barceló Fuerteventura Thalasso Spa
Last minute zonvakantie Fuerteventura - Barceló Fuerteventura Thalasso Spa
Last minute zonvakantie Fuerteventura - Barceló Fuerteventura Thalasso Spa

Faciliteiten

  • Heerlijk strandhotel
  • Luxe wellness Thalasso centrum
  • Barceló heeft een heerlijk diner
  • Diverse sportmogelijkheden
  • Zorgeloze All Inclusive mogelijk
  • Helemaal hip: duurzaam
  • Wellness Thalasso echt genieten
  • Erkend met duurzaamheidslabel

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Last minute aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 5 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-31. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!