Korting zonvakantie Lanzarote - Las Costas

Prijs p.p.€833,- €877,- -5%
VertrekdatumDinsdag 28 maart 2023
Verblijf8 Dagen » Bungalow
BestemmingCanarische Eilanden » Lanzarote » Puerto del Carmen
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Las Costas, Puerto del Carmen ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Zonvakantie laagste prijs Canarische Eilanden ✔️ Verblijf in 4 sterren bungalow ✔️ € 833,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Korting zonvakantie Lanzarote, met vertrek op Dinsdag 28 maart 2023 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

9.1

Las Costas

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Las Costas. Direct aan het zandstrand, Heerlijk tot rust komen, Comfortabele en ruime kamers, Het centrum om de hoek, Gevarieerde buffetten, En het personeel is er voor je & inclusief transfers.. Gelegen tussen het strand en het centrum in, is dit hotel het ideale logeeradres voor rustzoekers. Door de witte huisjes en de laagbouw lijkt dit wel een bungalowpark, maar dan met het gemak en comfort van ruime hotelkamers. Vanuit het hotel loop je zo het brede zandstrand op. Wandel je de andere kant op, dan ben je in een paar minuten aan het begin van de boulevard in het levendige centrum beland. Met alles dichtbij is dit echt een aanrader!

Korting zonvakantie Lanzarote - Las Costas
Korting zonvakantie Lanzarote - Las Costas
Korting zonvakantie Lanzarote - Las Costas
Korting zonvakantie Lanzarote - Las Costas

Omgeving

 • Direct aan het zandstrand
 • Heerlijk tot rust komen
 • Comfortabele en ruime kamers
 • Het centrum om de hoek
 • Gevarieerde buffetten
 • En het personeel is er voor je & inclusief transfers.

Faciliteiten

 • Zwembad
 • Bar
 • Entertainment
 • Squashbaan
 • Fietsverhuur
 • Sauna,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Korting aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 28 maart 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-01-30. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!