Last minute stedentrip Antwerpen - Van der Valk Antwerpen

Prijs p.p.€155,- €185,- -16%
VertrekdatumVrijdag 4 maart 2022
Verblijf4 Dagen » hotel
BestemmingBelgië » Antwerpen » Antwerpen
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

4 Dagen in Van der Valk Antwerpen, Antwerpen ✔️ Stedentrip laagste prijs België ✔️ Verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 155,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Last minute stedentrip Antwerpen, met vertrek op Vrijdag 4 maart 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

7.5

Van der Valk Antwerpen

4-daagse Stedentrip naar Antwerpen bij Van der Valk Antwerpen. Warm en sfeervol hotel, Vriendelijk personeel, Heerlijke gerechten in het restaurant, Bushalte voor de deur, Neem een duik in het binnenzwembad, Proef lekkere cocktails in de bar. Geniet van heerlijke cocktails, of ontspan in het binnenzwembad. Dit hotel heeft een fijne ligging, binnen ongeveer 10 minuutjes met de auto of het openbaar vervoer sta je al in centrum. Na een dag de prachtige stad te hebben ontdekt, schuif je aan voor een heerlijk diner in het restaurant.

Last minute stedentrip Antwerpen - Van der Valk Antwerpen
Last minute stedentrip Antwerpen - Van der Valk Antwerpen
Last minute stedentrip Antwerpen - Van der Valk Antwerpen
Last minute stedentrip Antwerpen - Van der Valk Antwerpen

Omgeving

  • Warm en sfeervol hotel, Vriendelijk personeel, Heerlijke gerechten in het restaurant, Bushalte voor de deur, Neem een duik in het binnenzwembad, Proef lekkere cocktails in de bar

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Bar
  • Fitness
  • Fietsverhuur,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Last minute aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 4 maart 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-02-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!