Goedkope stedentrip Brussel - Pillows City Hotel Brussels Centre

Prijs p.p.€188,- €265,- -29%
VertrekdatumVrijdag 3 december 2021
Verblijf4 Dagen » hotel
BestemmingBelgië » Brussel » Brussel
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

4 Dagen in Pillows City Hotel Brussels Centre, Brussel ✔️ Stedentrip laagste prijs België ✔️ Verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 188,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkope stedentrip Brussel, met vertrek op Vrijdag 3 december 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7

Pillows City Hotel Brussels Centre

Het viersterren hotel Pillows City Hotel Brussels Centre (voorheen Sandton Brussel Centre) staat bekend om zijn uitstekende ligging. Op loopafstand vind je het Centraal Station en de Grote Markt met het prachtige raadhuis. Hier geniet je van een Belgische wafel én het uitzicht. Naast de vele monumentale gebouwen kun je naar hartenlust shoppen, wandelen in één van de parken die Brussel rijk is of breng een bezoek aan een museum, Brussel kent er vele! In de lounge van het hotel drink je nog even een Belgisch biertje, terwijl je via de gratis WiFi de foto's van vandaag naar het thuisfront stuurt. In de directe omgeving van het hotel vind je een keus aan restaurants van alle rangen en standen, de Belgische keuken behoort niet voor niets tot de top van de wereld..

Goedkope stedentrip Brussel - Pillows City Hotel Brussels Centre
Goedkope stedentrip Brussel - Pillows City Hotel Brussels Centre
Goedkope stedentrip Brussel - Pillows City Hotel Brussels Centre
Goedkope stedentrip Brussel - Pillows City Hotel Brussels Centre

Faciliteiten

  • Fantastische ligging
  • Dicht bij het Centraal Station
  • Grote markt ligt om de hoek
  • Gezellige bar en lounge
  • Gratis wifi in het gehele hotel
  • Zoveel te doen in de omgeving

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkope aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 3 december 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-26. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!