All inclusive stedentrip Centraal Marokko - TUI BLUE RIU Tikida Garden

Prijs p.p.€597,- €1106,- -46%
Vertrekdatumvrijdag 4 juni 2021
Verblijf4 dagen all inclusive » hotel
BestemmingMarokko » Centraal Marokko » Marrakech
Vervoerinclusief vlucht en transfer
Garantieslaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

▷ 4 dagen all inclusive in TUI BLUE RIU Tikida Garden, Marrakech ✔️ inclusief vlucht en transfer ✔️ vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ✔️ stedentrip laagste prijs Marokko ✔️ verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 597,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ All inclusive stedentrip Centraal Marokko, met vertrek op vrijdag 4 juni 2021 ✔️ veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

6.6

TUI BLUE RIU Tikida Garden

TUI BLUE RIU Tikida Garden vind je net buiten de drukte, met bruisend Marrakech zo'n 9 kilometer verderop. Dit hotel in Marokkaanse stijl is onlangs in een compleet nieuw jasje gestoken en biedt je alle comfort die je maar wenst. Met een palmbomenbos als tuin en een hammam met jacuzzi is het hier gewoonweg genieten. Achter de okerkleurige muren schuilen sfeervolle en moderne kamers en ervaar je service van hoog niveau. De combinatie van hectisch Marrakech en het rustige TUI BLUE zijn dé ingrediënten voor een geslaagde vakantie onder de Marokkaanse zon.

All inclusive stedentrip Centraal Marokko - TUI BLUE RIU Tikida Garden
All inclusive stedentrip Centraal Marokko - TUI BLUE RIU Tikida Garden
All inclusive stedentrip Centraal Marokko - TUI BLUE RIU Tikida Garden
All inclusive stedentrip Centraal Marokko - TUI BLUE RIU Tikida Garden

Faciliteiten

  • Alleen bij TUI
  • Volledig gerenoveerd
  • Ogen dicht onder de palmbomen
  • Lekker genieten in luxe
  • Heerlijk relaxed in de spa
  • Helemaal hip: duurzaam hotel
  • Per pendelbus zó naar de stad
  • Erkend met duurzaamheidslabel

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde All inclusive aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: vrijdag 4 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-03-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!