All inclusive stedentrip Nordrhein-Westfalen - Moxy Duesseldorf South

Prijs p.p.€135,- €237,- -43%
VertrekdatumDonderdag 1 april 2021
Verblijf4 Dagen all inclusive » hotel
BestemmingDuitsland » Nordrhein-Westfalen » Düsseldorf
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

4 Dagen all inclusive in Moxy Duesseldorf South, Düsseldorf ✔️ Stedentrip laagste prijs Duitsland ✔️ Verblijf in 3 sterren hotel ✔️ € 135,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ All inclusive stedentrip Nordrhein-Westfalen, met vertrek op Donderdag 1 april 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

9

Moxy Duesseldorf South

Net zo sfeervol als de stad Düsseldorf, is ook het hotel Moxy Duesseldorf South. Een hippe inrichting, prettige sfeer en heerlijke kamers. Het zal je aan niets ontbreken tijdens je verblijf. Met een metrohalte op 3 minuten wandelen van het hotel, ben je binnen 20 minuten al in het hart van de stad. Ontdek de talloze winkelstraten van Düsseldorf, wandel door de Altstadt of breng een bezoek aan de bekende Rheinturm voor een hapje, een drankje en uitzicht over de stad. Terug in het hotel speel je nog een potje tafelvoetbal in de lobby, bestel je een vers gemaakte cocktail en daarna is het tijd om uit te rusten op je moderne kamer..

All inclusive stedentrip Nordrhein-Westfalen - Moxy Duesseldorf South
All inclusive stedentrip Nordrhein-Westfalen - Moxy Duesseldorf South
All inclusive stedentrip Nordrhein-Westfalen - Moxy Duesseldorf South
All inclusive stedentrip Nordrhein-Westfalen - Moxy Duesseldorf South

Faciliteiten

  • Hip hotel net buiten Düsseldorf
  • Metrohalte om de hoek
  • Gezellige lobby met veel zitjes
  • Stijlvolle kamer met heerlijk bed
  • Ontdek de historische stad
  • Shop till you drop in het centrum

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde All inclusive aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 1 april 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!