Last minute stedentrip Scheldeland - Holiday Inn Express Gent

Prijs p.p.€170,- €283,- -40%
VertrekdatumZondag 4 juli 2021
Verblijf4 Dagen » hotel
BestemmingBelgië » Scheldeland » Gent
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

4 Dagen in Holiday Inn Express Gent, Gent ✔️ Stedentrip laagste prijs België ✔️ Verblijf in 3 sterren hotel ✔️ € 170,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Last minute stedentrip Scheldeland, met vertrek op Zondag 4 juli 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7

Holiday Inn Express Gent

Als je op zoek bent naar een zeer comfortabel hotel, maar liever niet in de drukte wilt zitten, dan zit je in het moderne hotel Holiday Inn Express Gent goed. Uitstekend te bereiken met de auto, want het hotel ligt ideaal aan uitvalsweg E17. Met maar 15 autominuten zit je in een mum van tijd in middeleeuws Gent. Bespaar je kopzorgen over parkeren en parkeerkosten, pak het openbaar naar het centrum. Bus 8 en tram 4 liggen op loopafstand, die om de 10 minuten vertrekken. Vul je dag met winkelen, beetje cultuur proeven en unieke bouwwerken bewonderen, waarna je voldaan terug komt in het hotel. Reserveer als afsluiter van de dag een tafel in Brasserie D-LYS. Een hapje en en drankje gaan er wel in en je maakt alvast plannen voor de volgende dag. Dat is nog eens een perfecte afsluiter.

Last minute stedentrip Scheldeland - Holiday Inn Express Gent
Last minute stedentrip Scheldeland - Holiday Inn Express Gent
Last minute stedentrip Scheldeland - Holiday Inn Express Gent
Last minute stedentrip Scheldeland - Holiday Inn Express Gent

Faciliteiten

  • Erkend met duurzaamheidslabel
  • Ruime en moderne kamers
  • Langere bedden (2.20 meter)
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Bushalte voor hotel aanwezig
  • Uitvalswegen naar het centrum

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Last minute aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 4 juli 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!