Last minute stedentrip Venetiaanse Rivièra - Plaza

Prijs p.p.€114,- €134,- -15%
VertrekdatumMaandag 7 maart 2022
Verblijf4 Dagen » hotel
BestemmingItalië » Venetiaanse Rivièra » Venetië
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

4 Dagen in Plaza, Venetië ✔️ Stedentrip laagste prijs Italië ✔️ Verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 114,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Last minute stedentrip Venetiaanse Rivièra, met vertrek op Maandag 7 maart 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

8.4

Plaza

4-daagse Stedentrip naar Venetiaanse Rivièra bij Plaza. Modern en comfortabel hotel, De kamers zijn spic en span, Vriendelijk personeel, Italiaans diner? Soul Kitchen, In 10 minuten in Venetië, Treinstation aan de overkant & inclusief transfers.. Moderne kunst aan de muur, ruime kamers en personeel dat voor je klaarstaat. Het allerfijnste hier, naast de scherpe prijzen? Dat het treinstation aan de overkant is. De trein brengt je in 10 minuten naar Venetië, waar het San Marcoplein én het lekkerste ijs van de wereld op je wachten. En ben je uit geslenterd, dan is het fijn thuiskomen in het Plaza. Even bijkomen van alle drukte in de stad doe je in hotel-restaurant Soul Kitchen. Natuurlijk met een sgroppino als aperitief en wat huisgemaakte polenta om in Italiaanse sferen te komen. En daarna nog even surfen op de gratis Wi-Fi, handig om alvast de dag van morgen te plannen

Last minute stedentrip Venetiaanse Rivièra - Plaza
Last minute stedentrip Venetiaanse Rivièra - Plaza
Last minute stedentrip Venetiaanse Rivièra - Plaza
Last minute stedentrip Venetiaanse Rivièra - Plaza

Omgeving

  • Modern en comfortabel hotel, De kamers zijn spic en span, Vriendelijk personeel, Italiaans diner? Soul Kitchen, In 10 minuten in Venetië, Treinstation aan de overkant & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Bar
  • Roomservice,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Last minute aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 7 maart 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-02-28. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!