Voordelige stedentrip West-Vlaanderen - Jan Brito

Prijs p.p.€179,- €271,- -34%
VertrekdatumMaandag 8 november 2021
Verblijf4 Dagen » hotel
BestemmingBelgië » West-Vlaanderen » Brugge
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

4 Dagen in Jan Brito, Brugge ✔️ Stedentrip laagste prijs België ✔️ Verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 179,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Voordelige stedentrip West-Vlaanderen, met vertrek op Maandag 8 november 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

8

Jan Brito

Hotel Jan Brito is een viersterren hotel in historische Brugge. Stel je eens voor: overnachten als een vorst in een prachtig 16e-eeuws herenhuis. In het Jan Brito wordt die droom werkelijkheid. Dit voormalige herenhuis heeft een sfeervolle binnentuin met een 200 jaar oude eik. Niet voor niks wordt dit monument door UNESCO beschermd. Wat het plaatje helemaal compleet maakt zijn de adellijke sferen en de klassieke charme die hier goed bewaard zijn gebleven. In de oude bibliotheek schuif je aan voor het ontbijt en dan op ontdekkingstocht. Historisch Brugge is een feest voor de cultuurliefhebbers onder ons. De stad zelf is niet groot dus alle culturele hoogstandjes zijn met de benenwagen goed te bereiken. Het hotel ligt midden in het centrum dus De Grote markt, hofjes en gezellige winkelstraten liggen bijna letterlijk voor de deur. Bij terugkomst in het hotel mag je als hotelgast voor de nodige ontspanning gratis gebruik maken van de wellness faciliteiten. Neem plaats in de gezellige bar bij de openhaard en geniet nog lekker van jouw favoriete drankje.

Voordelige stedentrip West-Vlaanderen - Jan Brito
Voordelige stedentrip West-Vlaanderen - Jan Brito
Voordelige stedentrip West-Vlaanderen - Jan Brito
Voordelige stedentrip West-Vlaanderen - Jan Brito

Faciliteiten

  • Hotel in een 16e-eeuws herenhuis
  • Pand is beschermd door UNESCO
  • Midden in het centrum van Brugge
  • Gratis gebruik van de wellness
  • De Grote Markt voor de deur
  • Hoogtepunten te voet te bereiken

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Voordelige aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 8 november 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!