Last minute zonvakantie Oost-Cyprus - Anais Bay

Prijs p.p.€410,- €494,- -17%
VertrekdatumZondag 6 juni 2021
Verblijf8 Dagen » appartementen
BestemmingCyprus » Oost-Cyprus » Protaras
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Anais Bay, Protaras ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ✔️ Zonvakantie laagste prijs Cyprus ✔️ Verblijf in 3 sterren appartementen ✔️ € 410,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Last minute zonvakantie Oost-Cyprus, met vertrek op Zondag 6 juni 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

8.5

Anais Bay

Welkom in Anaïs Bay. Gelegen op loopafstand van het populaire zandstrand Kalamies Beach in het Pernera deel van Protaras op Oost-Cyprus. Anaïs Bay bestaat uit een traditioneel familiehotel met naastgelegen appartementen gedeelte. Het wordt gerund door twee broers. Wie houdt van eenvoud, Cypriotische gastvrijheid en vriendelijkheid voelt zich hier zeker thuis. Relax en geniet aan het zwembad of neem een frisse duik in de zee. De broers Yiannis en Nicolas heten je van harte welkom!

Last minute zonvakantie Oost-Cyprus - Anais Bay
Last minute zonvakantie Oost-Cyprus - Anais Bay
Last minute zonvakantie Oost-Cyprus - Anais Bay
Last minute zonvakantie Oost-Cyprus - Anais Bay

Faciliteiten

  • Kleinschalig en gastvrij
  • Lekker lezen op je ligbed
  • Een drankje aan de bar
  • Smullen van lokaal eten
  • Komen als gast weggaan als vriend
  • Alleen bij TUI

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Last minute aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 6 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!