Last minute zonvakantie Oost Cyprus - Louis Althea Kalamies

Prijs p.p.€1943,- €2183,- -11%
VertrekdatumDinsdag 18 oktober 2022
Verblijf8 Dagen » Villa
BestemmingCyprus » Oost Cyprus » Protaras
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Louis Althea Kalamies, Protaras ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Zonvakantie laagste prijs Cyprus ✔️ Verblijf in 5 sterren villa ✔️ € 1943,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Last minute zonvakantie Oost Cyprus, met vertrek op Dinsdag 18 oktober 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

9

Louis Althea Kalamies

8-daagse Zonvakantie naar Oost Cyprus bij Louis Althea Kalamies. Stijlvolle luxe villa's, Volledige privacy, Gelegen op toplocatie, In een paar stappen op het strand, Villa's met privé-zwembad, Vakantie vieren op je eigen tempo & inclusief transfers.. Houdt je van luxe, service, kwaliteit en stijl? Kies dan voor dit hotel. Louis Althea Kalamies biedt je volledige privacy in je modern ingerichte, ruime en luxe losstaande villa met privé zwembad. Een ideale plek om tot rust te komen en te genieten met familie, vrienden of het gezin. Behoefte aan meer levendigheid? Ontdek het bekende, dichtbij gelegen, strand en centrum van Protaras.

Last minute zonvakantie Oost Cyprus - Louis Althea Kalamies
Last minute zonvakantie Oost Cyprus - Louis Althea Kalamies
Last minute zonvakantie Oost Cyprus - Louis Althea Kalamies
Last minute zonvakantie Oost Cyprus - Louis Althea Kalamies

Omgeving

  • Stijlvolle luxe villa's, Volledige privacy, Gelegen op toplocatie, In een paar stappen op het strand, Villa's met privé-zwembad, Vakantie vieren op je eigen tempo & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Zwembad,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Last minute aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 18 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-10-09. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!