Last minute zonvakantie Oost-Cyprus - TUI BLUE Atlantica Sea Breeze

Prijs p.p.€649,- €773,- -16%
VertrekdatumDinsdag 15 juni 2021
Verblijf8 Dagen all inclusive » hotel
BestemmingCyprus » Oost-Cyprus » Protaras
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen all inclusive in TUI BLUE Atlantica Sea Breeze, Protaras ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ✔️ Zonvakantie laagste prijs Cyprus ✔️ Verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 649,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Last minute zonvakantie Oost-Cyprus, met vertrek op Dinsdag 15 juni 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

8

TUI BLUE Atlantica Sea Breeze

Het eiland van de liefde brengt je nader tot elkaar in TUI BLUE Atlantica Sea Breeze. Gelegen aan een rustige baai in Pernera grenzend aan Protaras. Hotel TUI BLUE Atlantica Sea Breeze is alleen voor volwassenen en dat merk je. Kwaliteit en comfort is verwerkt in het hele hotel. Hand in hand door de branding, op een ligbedje onder de Cypriotische zon en de dag afsluiten in de Spa… Dé ultieme ingrediënten om samen even helemaal op te laden. Schuif 's avonds all inclusive aan voor het diner in buffetrestaurant Kalypso. En eindig je dag met een romantische zonsondergang. Hier wil je niet meer weg!

Last minute zonvakantie Oost-Cyprus - TUI BLUE Atlantica Sea Breeze
Last minute zonvakantie Oost-Cyprus - TUI BLUE Atlantica Sea Breeze
Last minute zonvakantie Oost-Cyprus - TUI BLUE Atlantica Sea Breeze
Last minute zonvakantie Oost-Cyprus - TUI BLUE Atlantica Sea Breeze

Faciliteiten

  • Wat fijn! Even tijd voor elkaar
  • Slapen in comfortabele kamers
  • Tijd staat stil in de tuin
  • Zon, zee en relax
  • No worries, All Inclusive
  • Voor een onvergetelijke vakantie

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Last minute aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 15 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!