Goedkope familievakantie Curaçao - Bungalows & Villas Papagayo Beach Resort

Prijs p.p.€1274,- €1573,- -19%
VertrekdatumDonderdag 10 juni 2021
Verblijf9 Dagen » Bungalow
BestemmingCuracao » Curaçao » Jan Thiel Baai
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope familievakantie Jan Thiel Baai - Curaçao, met vertrek op Donderdag 10 juni 2021. ✔️ 9 dagen in Bungalows & Villas Papagayo Beach Resort ✔️ Kindvriendelijke vakantie ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ familievakantie laagste prijs Curacao ✔️ € 1274,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Verblijf in 4 sterren bungalow ✔️ veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

9

Bungalows & Villas Papagayo Beach Resort

9-daagse Zonvakantie naar Bungalows & Villas Papagayo Beach Resort in Curaçao

Goedkope familievakantie Curaçao - Bungalows & Villas Papagayo Beach Resort
Goedkope familievakantie Curaçao - Bungalows & Villas Papagayo Beach Resort
Goedkope familievakantie Curaçao - Bungalows & Villas Papagayo Beach Resort
Goedkope familievakantie Curaçao - Bungalows & Villas Papagayo Beach Resort

Omgeving

  • Voor iedereen op zoek naar luxe, Vrijstaande bungalows en villa's, Volle koelkast bij aankomst, Centraal en rustig gelegen, 100 meter van het strand, Gratis WiFi in het gehele resort

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Tuin
  • Fitness,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkope aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 10 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-04-30. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!