Korting zonvakantie Corfu - Dassia Beach

Prijs p.p.€472,- €704,- -33%
VertrekdatumDinsdag 9 mei 2023
Verblijf8 Dagen » hotel
BestemmingGriekenland » Corfu » Dassia
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Dassia Beach, Dassia ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Zonvakantie laagste prijs Griekenland ✔️ Verblijf in 3 sterren hotel ✔️ € 472,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Korting zonvakantie Corfu, met vertrek op Dinsdag 9 mei 2023 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie

8

Dassia Beach

8-daagse Zonvakantie naar Corfu bij Dassia Beach. Uitslapen in basic, frisse kamers, Je hoort de zee al, Ontbijten op terras aan zee, Zon en strand voor scherpe prijs, Veel fun watersporten dichtbij, Leuke tips van het personeel & inclusief transfers.. In dit hotelis er geen beter begin van de dag dan een duik te nemen vanaf de privé steiger van het hotel. Plons! Je bent klaar om kennis te maken met de oprechte Griekse gastvrijheid. Bij het smakelijke terrasontbijt aan de Ionische Zee bijvoorbeeld. En dat goede boek? Dat lees je in één keer uit in de natuurlijke schaduw van de olijf en eucalyptusbomen. De hele dag zon en zee, relaxed! Hier kun je vakantievieren zoals vakantievieren bedoeld is.

Korting zonvakantie Corfu - Dassia Beach
Korting zonvakantie Corfu - Dassia Beach
Korting zonvakantie Corfu - Dassia Beach
Korting zonvakantie Corfu - Dassia Beach

Omgeving

  • Uitslapen in basic
  • frisse kamers
  • Je hoort de zee al
  • Ontbijten op terras aan zee
  • Zon en strand voor scherpe prijs
  • Veel fun watersporten dichtbij
  • Leuke tips van het personeel & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Bar,

Goed om te weten

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Korting aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 9 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-03-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!