Goedkope zonvakantie Rhodos - Lindian Village

Prijs p.p.€521,- €724,- -28%
Vertrekdatumwoensdag 12 mei 2021
Verblijf8 dagen » hotel
BestemmingGriekenland » Rhodos » Lardos
Vervoerinclusief vlucht en transfer
Garantieslaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

▷ 8 dagen in Lindian Village, Lardos ✔️ inclusief vlucht en transfer ✔️ vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ✔️ zonvakantie laagste prijs Griekenland ✔️ verblijf in 5 sterren hotel ✔️ € 521,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkope zonvakantie Rhodos, met vertrek op woensdag 12 mei 2021 ✔️ veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

9.1

Lindian Village

Weg van de drukte en midden in de mooie natuur van Rhodos ligt het luxe Lindian Village. Dit 5-sterren hotel is een perfect adres voor tortelduiven of romantici. Lindian Village heeft luxe suites in romantisch aangelegde, tropische tuinen met een bohemian sfeer. Een intiem privéstrand waar je op je 'cabana' een siësta houdt. En een dine-around concept zodat geen avond-bij-kaarslicht hetzelfde is. Wat wil je nog meer?

Goedkope zonvakantie Rhodos - Lindian Village
Goedkope zonvakantie Rhodos - Lindian Village
Goedkope zonvakantie Rhodos - Lindian Village
Goedkope zonvakantie Rhodos - Lindian Village

Faciliteiten

  • Sfeervol en luxueus ingericht
  • Keuze uit vijf restaurants
  • Picknicklunch aan het strand
  • Zwembaden in de prachtige tuin
  • Van het huis: Spa voucher
  • Suites met privé zwembad

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkope aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: woensdag 12 mei 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-03-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!