Goedkoopste zonvakantie Pacifische Kust - Fiesta Americana Puerto Vallarta

Prijs p.p.€1117,- €1330,- -16%
VertrekdatumVrijdag 27 mei 2022
Verblijf10 Dagen » hotel
BestemmingMexico » Pacifische Kust » Puerto Vallarta
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

10 Dagen in Fiesta Americana Puerto Vallarta, Puerto Vallarta ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Zonvakantie laagste prijs Mexico ✔️ Verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 1117,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkoopste zonvakantie Pacifische Kust, met vertrek op Vrijdag 27 mei 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

6

Fiesta Americana Puerto Vallarta

10-daagse Zonvakantie naar Pacifische Kust bij Fiesta Americana Puerto Vallarta. Wat een uitzicht!, All inclusive luieren, Als herboren uit de spa, WiFi: vakantiefoto's delen, Onbeperkt à la carte dineren, Warm door ons aanbevolen, Erkend met eco-label & inclusief transfers.. Word wakker in een ruime, comfortabele kamer van Fiesta Americana. Doe de deuren van je balkon open en geniet van het geluid van de wuivende palmen en de ruisende zee. De rest van de dag kun je helemaal tot rust komen in de spa of aan het goudgele strand dat direct aan het hotel ligt. Als de avond valt ben je meer dan welkom om zo veel mogelijk gerechten te proberen in één van de restaurants. All inclusive, all good!

Goedkoopste zonvakantie Pacifische Kust - Fiesta Americana Puerto Vallarta
Goedkoopste zonvakantie Pacifische Kust - Fiesta Americana Puerto Vallarta
Goedkoopste zonvakantie Pacifische Kust - Fiesta Americana Puerto Vallarta
Goedkoopste zonvakantie Pacifische Kust - Fiesta Americana Puerto Vallarta

Omgeving

  • Wat een uitzicht!, All inclusive luieren, Als herboren uit de spa, WiFi: vakantiefoto's delen, Onbeperkt à la carte dineren, Warm door ons aanbevolen, Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Roomservice
  • Fitness
  • Sauna,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkoopste aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 27 mei 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-03-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!