Aanbieding zonvakantie Pacifische Kust - Los Arcos Suites

Prijs p.p.€1007,- €1199,- -16%
VertrekdatumVrijdag 22 september 2023
Verblijf10 Dagen » Appartement
BestemmingMexico » Pacifische Kust » Puerto Vallarta
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

10 Dagen in Los Arcos Suites, Puerto Vallarta ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Zonvakantie laagste prijs Mexico ✔️ Verblijf in 3 sterren appartement ✔️ € 1007,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Aanbieding zonvakantie Pacifische Kust, met vertrek op Vrijdag 22 september 2023 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

8.7

Los Arcos Suites

10-daagse Zonvakantie naar Pacifische Kust bij Los Arcos Suites. Ruime appartementen, In het sfeervolle oude centrum, Gebruik faciliteiten zusterhotel, Voor wie wil: All Inclusive, Op je slippers naar het strand, Kleinschalig complex & inclusief transfers.. Dit kleinschalige complex is het perfecte adres als je op zoek bent naar een ruim appartement midden in het oude centrum van het gezellige Puerto Vallarta. Toch vind je hier ook alle rust op de groene binnenplaats, waar je kunt ontspannen bij het zwembad. Ideaal als voor jou locatie en vrijheid het allerbelangrijkst zijn.

Aanbieding zonvakantie Pacifische Kust - Los Arcos Suites
Aanbieding zonvakantie Pacifische Kust - Los Arcos Suites
Aanbieding zonvakantie Pacifische Kust - Los Arcos Suites
Aanbieding zonvakantie Pacifische Kust - Los Arcos Suites

Omgeving

  • Ruime appartementen, In het sfeervolle oude centrum, Gebruik faciliteiten zusterhotel, Voor wie wil: All Inclusive, Op je slippers naar het strand, Kleinschalig complex & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Bar
  • Entertainment
  • Roomservice
  • Volleybal,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Aanbieding aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 22 september 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-10-29. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!