Last minute zonvakantie Azoren - Teresinha

Prijs p.p.€416,- €630,- -34%
VertrekdatumWoensdag 25 mei 2022
Verblijf8 Dagen » hotel
BestemmingPortugal » Azoren » Praia da Vitória
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Teresinha, Praia da Vitória ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Zonvakantie laagste prijs Portugal ✔️ Verblijf in 3 sterren hotel ✔️ € 416,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Last minute zonvakantie Azoren, met vertrek op Woensdag 25 mei 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

8.1

Teresinha

8-daagse Zonvakantie naar Azoren bij Teresinha. Eenvoudig, maar goed hotel, Kleinschalig en gemoedelijk, Lopend naar het centrum, Het strand is niet ver weg, Het personeel staat graag klaar, Vlak bij een grote supermarkt & inclusief transfers.. Aan de rand van het centrum ligt Teresinha, een kleinschalig complex met een goede prijs kwaliteitverhouding. Het hotel heeft keurige kamers en het vriendelijke personeel schenkt graag een drankje in aan de bar. Ga voor een lekkere lunch naar het nabijgelegen centrum of rijd naar de hoofstand van het eiland. De accommodatie is uitstekend voor een bezoek aan het eiland.

Last minute zonvakantie Azoren - Teresinha
Last minute zonvakantie Azoren - Teresinha
Last minute zonvakantie Azoren - Teresinha
Last minute zonvakantie Azoren - Teresinha

Omgeving

  • Eenvoudig, maar goed hotel, Kleinschalig en gemoedelijk, Lopend naar het centrum, Het strand is niet ver weg, Het personeel staat graag klaar, Vlak bij een grote supermarkt & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Last minute aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 25 mei 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-05-14. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!