Last minute zonvakantie La Digue - Patatran Village

Prijs p.p.€1291,- €1574,- -18%
VertrekdatumDinsdag 1 juni 2021
Verblijf10 Dagen » Villa
BestemmingSeychellen » La Digue » La Digue
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

10 Dagen in Patatran Village, La Digue ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ✔️ Zonvakantie laagste prijs Seychellen ✔️ Verblijf in 3 sterren villa ✔️ € 1291,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Last minute zonvakantie La Digue, met vertrek op Dinsdag 1 juni 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7.8

Patatran Village

Wie in een vrolijk, eenvoudig en kleinschalig complex wil logeren, zit bij Patatran Village Hotel op de Seychellen helemaal op zijn plek. Iedere gast wordt verwelkomd in een prettig nonchalante kamer waar het uitzicht op de zee rondom La Digue iedere dag mooier lijkt te zijn. Deze helderblauwe zee is de thuishaven van vissen in alle kleuren, dus vergeet niet je snorkel in je koffer te stoppen. Het zwembad van het hotel heeft een klein terras en vanuit Patatran Village fiets je binnen 10 minuten naar de haven van La Digue, een uniek stukje Seychellen.

Last minute zonvakantie La Digue - Patatran Village
Last minute zonvakantie La Digue - Patatran Village
Last minute zonvakantie La Digue - Patatran Village
Last minute zonvakantie La Digue - Patatran Village

Faciliteiten

  • Kleinschalig en eenvoudig complex
  • Zeezicht vanuit iedere kamer
  • De zee is hier écht zo blauw!
  • Op de fiets naar de haven
  • Klein zwembad om af te koelen
  • Een paar trappen naar het strand

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Last minute aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 1 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-31. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!