Last minute zonvakantie Mahé - AVANI Barbarons Seychelles Resort

Prijs p.p.€1508,- €1795,- -16%
VertrekdatumDonderdag 1 juli 2021
Verblijf10 Dagen »
BestemmingSeychellen » Mahé » Barbarons Beach
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

10 Dagen in AVANI Barbarons Seychelles Resort, Barbarons Beach ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ✔️ Zonvakantie laagste prijs Seychellen ✔️ Verblijf in 4 sterren accommodatie ✔️ € 1508,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Last minute zonvakantie Mahé, met vertrek op Donderdag 1 juli 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7.8

AVANI Barbarons Seychelles Resort

Een hotel op de Seychellen dat bekend staat als 'Beauty and the Beach' kan alleen maar goeds betekenen. In het AVANI Barbarons Seychelles Resort op Mahé staat relaxen dan ook centraal. Door de open lobby spiek je alvast naar het vierkante zwembad dat klaarligt om in te plonsen. Met een typisch Seychellen briesje in je haren wandel je er zo naartoe. Het eilandleven betekent ook: coole cocktails en aan je tan werken op het strand. En wie wil snorkelen, duikt in zee. De kamers bij AVANI Barbarons lijken gemáákt om in te relaxen: midden in de tuin of juist met uitzicht over zee. 's Avonds creëert de Thaise chef-kok van het hotel allerlei nieuwe smaaksensaties. En zak je daarna diep weg in de poefjes bij de beach bar.

Last minute zonvakantie Mahé - AVANI Barbarons Seychelles Resort
Last minute zonvakantie Mahé - AVANI Barbarons Seychelles Resort
Last minute zonvakantie Mahé - AVANI Barbarons Seychelles Resort
Last minute zonvakantie Mahé - AVANI Barbarons Seychelles Resort

Faciliteiten

  • Welkom in het tropisch paradijs
  • Wat een heerlijke luxe …
  • Met het strand aan je voeten
  • Chillen aan het zwembad
  • Beauty and the Beach
  • Modern, strak en fris

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Last minute aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 1 juli 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!