Goedkoopste zonvakantie Mahé - Coral Strand

Prijs p.p.€1704,- €2078,- -18%
VertrekdatumDinsdag 26 oktober 2021
Verblijf10 Dagen » hotel
BestemmingSeychellen » Mahé » Beau Vallon
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

10 Dagen in Coral Strand, Beau Vallon ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ✔️ Zonvakantie laagste prijs Seychellen ✔️ Verblijf in 3 sterren hotel ✔️ € 1704,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkoopste zonvakantie Mahé, met vertrek op Dinsdag 26 oktober 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

7.8

Coral Strand

Op het witte poederstrand van Beau Vallon op de Seychellen staat Hotel Coral Strand. Het uitzicht lijkt zo uit een reclame te komen en je moet niet verbaasd kijken als je een stelletje hier het ja-woord hoort geven. Verwacht tegelijkertijd geen opsmuk, maar nette kamers voor een - op de Seychellen - aantrekkelijke prijs. Bij Coral Strand vind je onder de Takamaka-bomen (bekend van de lokale rum) die relaxte eilandsfeer. Drink je biertje extra koel op de Ocean Deck Pub. En na een korte wandeling vanaf het hotel ben je voor wat meer vermaak zo in Beau Vallon. Cheers!

Goedkoopste zonvakantie Mahé - Coral Strand
Goedkoopste zonvakantie Mahé - Coral Strand
Goedkoopste zonvakantie Mahé - Coral Strand
Goedkoopste zonvakantie Mahé - Coral Strand

Faciliteiten

  • Aan het poederwitte strand
  • Het gezellige Beau Vallon vlakbij
  • Zon voor een zacht prijsje
  • Hier voel je je thuis
  • Sushi op de Seychellen
  • Animatie voor wie wil
  • Erkend met duurzaamheidslabel

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkoopste aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 26 oktober 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!