Voordelige zonvakantie Noord Egeïsche Kust - KoruMar Ephesus Beach & Spa Resort

Prijs p.p.€811,- €977,- -17%
VertrekdatumWoensdag 19 oktober 2022
Verblijf8 Dagen » hotel
BestemmingTurkije » Noord Egeïsche Kust » Kusadasi
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in KoruMar Ephesus Beach & Spa Resort, Kusadasi ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Zonvakantie laagste prijs Turkije ✔️ Verblijf in 5 sterren hotel ✔️ € 811,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Voordelige zonvakantie Noord Egeïsche Kust, met vertrek op Woensdag 19 oktober 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

9.2

KoruMar Ephesus Beach & Spa Resort

8-daagse Zonvakantie naar Noord Egeïsche Kust bij KoruMar Ephesus Beach & Spa Resort. Vakantie direct aan het strand, Luxe, moderne kamers, Ontspannen in de wellness, Dag en nacht eten en drinken, Swim Up kamers beschikbaar, Vermaak voor het hele gezin & inclusief transfers.. Merhaba! De medewerkers van KoruMar Ephesus Beach & Spa Resort heten je van harte welkom in hun frisse resort. Gebouwd op een prachtig plekje, heeft dit zusje van het al jaren populaire KoruMar De Luxe in 2018 voor het eerst haar deuren geopend. Luxe kamers met een modern tintje, de ligging direct aan zee én veel vermaak voor het hele gezin, vormen hier de ingrediënten voor een heerlijk ontspannen vakantie. Wil je jezelf extra verwennen? Kies dan voor een kamer met directe toegang tot het zwembad. Plons!

Voordelige zonvakantie Noord Egeïsche Kust - KoruMar Ephesus Beach & Spa Resort
Voordelige zonvakantie Noord Egeïsche Kust - KoruMar Ephesus Beach & Spa Resort
Voordelige zonvakantie Noord Egeïsche Kust - KoruMar Ephesus Beach & Spa Resort
Voordelige zonvakantie Noord Egeïsche Kust - KoruMar Ephesus Beach & Spa Resort

Omgeving

 • Vakantie direct aan het strand, Luxe, moderne kamers, Ontspannen in de wellness, Dag en nacht eten en drinken, Swim Up kamers beschikbaar, Vermaak voor het hele gezin & inclusief transfers.

Faciliteiten

 • Zwembad
 • Restaurant
 • Bar
 • Entertainment
 • Discotheek
 • Speeltuin
 • Roomservice
 • Tuin
 • Fitness
 • Tennis
 • Volleybal
 • Sauna
 • Stoombad,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Voordelige aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 19 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-24. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!