All inclusive zonvakantie Turkse Rivièra - Royal Dragon

Prijs p.p.€657,- €864,- -24%
VertrekdatumDonderdag 21 oktober 2021
Verblijf8 Dagen all inclusive » hotel
BestemmingTurkije » Turkse Rivièra » Side
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen all inclusive in Royal Dragon, Side ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ✔️ Zonvakantie laagste prijs Turkije ✔️ Verblijf in 5 sterren hotel ✔️ € 657,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ All inclusive zonvakantie Turkse Rivièra, met vertrek op Donderdag 21 oktober 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

8.5

Royal Dragon

Royal Dragon in Side is een oriëntaalse paradijs waar je je als een Chinese keizer voelt. In dit hotel wordt aan alles gedacht en is tot in de puntjes verzorgd. Altijd een plekje bij het zwembad of op het strand van Side, dolle pret op de waterglijbanen, slapen in ruime, comfortabele kamers en met de uitgebreide All Inclusive de hele dag lekker eten. Bij Royal Dragon kom je niets tekort.

All inclusive zonvakantie Turkse Rivièra - Royal Dragon
All inclusive zonvakantie Turkse Rivièra - Royal Dragon
All inclusive zonvakantie Turkse Rivièra - Royal Dragon
All inclusive zonvakantie Turkse Rivièra - Royal Dragon

Faciliteiten

  • Luxe met een Aziatisch tintje
  • Ruime, comfortabele kamers
  • Vorstelijk genieten
  • De hele dag door lekker eten
  • En heel, heel veel waterpret
  • Er is hier zelfs een kermis!

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde All inclusive aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 21 oktober 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!