Goedkope zonvakantie Istrië - Garden Suites Park Plava Laguna

Prijs p.p.€389,- €459,- -15%
VertrekdatumZaterdag 5 juni 2021
Verblijf8 Dagen logies ontbijt »
BestemmingKroatië » Istrië » Porec
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Sunweb

▷ 8 dagen logies ontbijt in Garden Suites Park Plava Laguna, Porec ✔️ zonvakantie laagste prijs Kroatië ✔️ € 389,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkope zonvakantie Istrië, met vertrek op Zaterdag 5 juni 2021 ✔️ Aan het kiezelstrand ✔️ Meerdere zwembaden voor jong en oud ✔️ Van alles te doen en leuke faciliteiten ✔️ veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

9

Garden Suites Park Plava Laguna

Garden Suites Park Plava Laguna ligt vlak bij de sfeervolle badplaats Porec midden in de groene natuur. Het resort ligt pal aan zee en biedt alle ingrediënten voor een ontspannen familievakantie. Zo zijn er allerlei leuke faciliteiten voor jong en oud, genoeg plekken om lekker te luieren en is er animatie in het hoogseizoen.

Goedkope zonvakantie Istrië - Garden Suites Park Plava Laguna
Goedkope zonvakantie Istrië - Garden Suites Park Plava Laguna
Goedkope zonvakantie Istrië - Garden Suites Park Plava Laguna
Goedkope zonvakantie Istrië - Garden Suites Park Plava Laguna

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkope aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 5 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Sunweb, op datum van publicatie: 2021-04-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!