Heerlijke herfstvakantie Comomeer - Agriturismo Al Marnich

Prijs p.p.€212,- €286,- -26%
VertrekdatumZondag 15 oktober 2023
Verblijf8 Dagen » Vakantiehuis
BestemmingItalië » Comomeer » Schignano
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Agriturismo Al Marnich, Schignano ✔️ Herfstvakantie laagste prijs Italië ✔️ Verblijf in 3 sterren vakantiehuis ✔️ € 212,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Heerlijke herfstvakantie Comomeer, met vertrek op Zondag 15 oktober 2023 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie

9

Agriturismo Al Marnich

8-daagse Zonvakantie naar Comomeer bij Agriturismo Al Marnich. Kleinschalige agriturismo, In de bergen boven het Comomeer, Nog werkende boerderij met kamers, Huisgemaakte pasta, jam en kaas, Actieve wandelingen, Met uiterst vriendelijk personeel. Op deze nog werkende boerderij zijn 14 charmante hotelkamers waar je op basis van logies en ontbijt verblijft. In het restaurant worden de gerechten bereid met zelf verbouwde ingrediënten. Geniet van het prachtige uitzicht en neem voor thuis de huisgemaakte kaas, jam of pasta mee. Agriturismo Al Marnich probeert zo duurzaam mogelijk te zijn. Met een zonnesysteem wekken ze 90% van hun eigen energie op.

Heerlijke herfstvakantie Comomeer - Agriturismo Al Marnich
Heerlijke herfstvakantie Comomeer - Agriturismo Al Marnich
Heerlijke herfstvakantie Comomeer - Agriturismo Al Marnich
Heerlijke herfstvakantie Comomeer - Agriturismo Al Marnich

Omgeving

  • Kleinschalige agriturismo
  • In de bergen boven het Comomeer
  • Nog werkende boerderij met kamers
  • Huisgemaakte pasta
  • jam en kaas
  • Actieve wandelingen
  • Met uiterst vriendelijk personeel

Faciliteiten

  • Bar
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Huisdieren toegestaan,

Goed om te weten

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Heerlijke aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 15 oktober 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-02-13. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!