Deal herfstvakantie Comomeer - Grand Hotel Cadenabbia

Prijs p.p.€268,- €525,- -49%
VertrekdatumMaandag 10 oktober 2022
Verblijf8 Dagen » hotel
BestemmingItalië » Comomeer » Griante Cadenabbia
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Grand Hotel Cadenabbia, Griante Cadenabbia ✔️ Herfstvakantie laagste prijs Italië ✔️ Verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 268,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Deal herfstvakantie Comomeer, met vertrek op Maandag 10 oktober 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

7.4

Grand Hotel Cadenabbia

8-daagse Zonvakantie naar Comomeer bij Grand Hotel Cadenabbia. Boven het schitterende Comomeer, Zie je de zon opkomen, Vanuit je klassieke hotelkamer, Vandaag naar het zwembad, Boottocht over het meer, Heerlijke vakantie samen & inclusief transfers.. Aan de oevers van het Comomeer ligt dit gerenoveerde hotel in een 8000 m² groot park. Achter het hotel, in het park, kun je in alle rust ontspannen bij het zwembad. Vanuit het restaurant en het bijbehorende terras heb je prachtig uitzicht op het Comomeer en de omringende bergen. Het hotel dateert uit 1802 en werd gebouwd als rustplaats voor reizigers en transporteurs van goederen. Al snel werd het een hotel met internationale gasten.

Deal herfstvakantie Comomeer - Grand Hotel Cadenabbia
Deal herfstvakantie Comomeer - Grand Hotel Cadenabbia
Deal herfstvakantie Comomeer - Grand Hotel Cadenabbia
Deal herfstvakantie Comomeer - Grand Hotel Cadenabbia

Omgeving

  • Boven het schitterende Comomeer, Zie je de zon opkomen, Vanuit je klassieke hotelkamer, Vandaag naar het zwembad, Boottocht over het meer, Heerlijke vakantie samen & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Bar
  • Tuin
  • Huisdieren toegestaan,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Deal aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 10 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!