Aanbieding herfstvakantie Formentera - RIU La Mola

Prijs p.p.€568,- €1052,- -46%
VertrekdatumDinsdag 19 oktober 2021
Verblijf8 Dagen » hotel
BestemmingSpanje » Formentera » Playa Migjorn
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in RIU La Mola, Playa Migjorn ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Vliegvakantie met vertrek vanaf Rotterdam ✔️ Herfstvakantie laagste prijs Spanje ✔️ Verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 568,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Aanbieding herfstvakantie Formentera, met vertrek op Dinsdag 19 oktober 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

8

RIU La Mola

Echt even toe aan rust? RIU La Mola is het antwoord. La Mola ligt aan het fijne strand van Playa Migjorn. De moderne stijl past helemaal bij de relaxte sfeer van Formentera. Terwijl de kids zich vermaken in de kinderclub, slaan jullie samen een balletje op de tennisbaan. Of genieten van een heerlijke massage in het spacentrum. Daarna met z'n allen smikkelen en smullen van de lekkerste buffetten.

Aanbieding herfstvakantie Formentera - RIU La Mola
Aanbieding herfstvakantie Formentera - RIU La Mola
Aanbieding herfstvakantie Formentera - RIU La Mola
Aanbieding herfstvakantie Formentera - RIU La Mola

Faciliteiten

  • Modern en relaxed hotel
  • Uitstekende keuken, RIU style
  • Parelwit zandstrand voor de deur
  • Ruime kamers en bungalows
  • Fit en fun voor ouders en kids
  • Met aandacht voor mens en milieu
  • Erkend met duurzaamheidslabel

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Aanbieding aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 19 oktober 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!