Korting herfstvakantie Kreta Centraal - Akrogiali Beach

Prijs p.p.€512,- €898,- -43%
VertrekdatumWoensdag 13 oktober 2021
Verblijf8 Dagen » Appartement
BestemmingGriekenland » Kreta Centraal » Malia
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Akrogiali Beach, Malia ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Vliegvakantie met vertrek vanaf Eindhoven ✔️ Herfstvakantie laagste prijs Griekenland ✔️ Verblijf in 4 sterren appartement ✔️ € 512,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Korting herfstvakantie Kreta Centraal, met vertrek op Woensdag 13 oktober 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

8.5

Akrogiali Beach

Akrogiali Beach is hét vakantieparadijs vlakbij het levendige Malia. De kinderen krijgen er geen genoeg van. Ze willen de hele dag in de zee blijven, of aan de waterkant een zandkasteel bouwen. Want het strand van Malia ligt voor de deur bij van Akrogiali Beach. Hier is het pas ontspannen in de categorie 'doe alsof je thuis bent'. Want de appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Je bent ook graag op pad, dat is ook de reden dat je de vrijheid van een appartement zo fijn vindt. Je boekt er voor een paar dagen een auto bij, op die manier zie je nog meer van het mooie eiland Kreta.

Korting herfstvakantie Kreta Centraal - Akrogiali Beach
Korting herfstvakantie Kreta Centraal - Akrogiali Beach
Korting herfstvakantie Kreta Centraal - Akrogiali Beach
Korting herfstvakantie Kreta Centraal - Akrogiali Beach

Faciliteiten

  • Nieuw in ons aanbod
  • Rustig, maar toch overal dichtbij
  • Met je tenen in het zand
  • De zee is pal voor de deur
  • Zonnen bij het zwembad
  • Slapen in sfeervolle appartementen

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Korting aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 13 oktober 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-27. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!