Voordelige herfstvakantie Mallorca - Primasol Cala d'Or Gardens

Prijs p.p.€554,- €710,- -22%
VertrekdatumWoensdag 18 oktober 2023
Verblijf8 Dagen » hotel
BestemmingSpanje » Mallorca » Cala d'Or
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Primasol Cala d'Or Gardens, Cala d'Or ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Herfstvakantie laagste prijs Spanje ✔️ Verblijf in 3 sterren hotel ✔️ € 554,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Voordelige herfstvakantie Mallorca, met vertrek op Woensdag 18 oktober 2023 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

7.2

Primasol Cala d'Or Gardens

8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij Primasol Cala d'Or Gardens. All Inclusive, all good, Lekker: gavarieerd buffet, Fun & spetterpret voor de kids, Uren zoet met de animatie, Toeristentreintje naar centrum, Ideaal familieresort & inclusief transfers.. Hotel Primasol Cala d'Or Gardens is een goed all inclusive hotel, vlak bij het Cala Egos strand. Dit complex is prachtig aangelegd met midden in een enorm zwembad omringd door grote palmbomen en andere exotisch planten. Het hart van de kids zal echter gestolen worden door het fantastische splashpark, met splashfactor 5. De kids kunnen hier lekker de hele dag rondspetteren. Geniet verder van de goede service en uitstekende sfeer op dit complex.

Voordelige herfstvakantie Mallorca - Primasol Cala d'Or Gardens
Voordelige herfstvakantie Mallorca - Primasol Cala d'Or Gardens
Voordelige herfstvakantie Mallorca - Primasol Cala d'Or Gardens
Voordelige herfstvakantie Mallorca - Primasol Cala d'Or Gardens

Omgeving

 • All Inclusive
 • all good
 • Lekker: gavarieerd buffet
 • Fun & spetterpret voor de kids
 • Uren zoet met de animatie
 • Toeristentreintje naar centrum
 • Ideaal familieresort & inclusief transfers.

Faciliteiten

 • Zwembad
 • Bar
 • Entertainment
 • Speeltuin
 • Tuin
 • Tennis
 • Volleybal,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Voordelige aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 18 oktober 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-01-30. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!