Goedkoopste herfstvakantie Rhodos - Atlantica Mikri Poli Rhodes

Prijs p.p.€735,- €1225,- -40%
VertrekdatumDinsdag 11 oktober 2022
Verblijf8 Dagen » hotel
BestemmingGriekenland » Rhodos » Kolymbia
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Atlantica Mikri Poli Rhodes, Kolymbia ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Herfstvakantie laagste prijs Griekenland ✔️ Verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 735,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkoopste herfstvakantie Rhodos, met vertrek op Dinsdag 11 oktober 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

8.5

Atlantica Mikri Poli Rhodes

8-daagse Zonvakantie naar Rhodos bij Atlantica Mikri Poli Rhodes. Familievakantie in een klein dorp, Toplocatie: dicht bij het strand, Al het lekkers inclusief, Wie pakt het eerst elke glijbaan?, Lekker lui in de lazy river, Leuke animatie voor de kids, Erkend met eco-label & inclusief transfers.. De kamers liggen verspreid in lage gebouwen met tussendoor de zwembaden. Je loopt dus zo vanuit je kamer met de kids naar de kasteelspeeltuin of het waterpark. Even geen vrolijke kinderstemmetjes en gespetter, maar rust? Leg je handdoek dan neer bij het adults only zwembad.

Goedkoopste herfstvakantie Rhodos - Atlantica Mikri Poli Rhodes
Goedkoopste herfstvakantie Rhodos - Atlantica Mikri Poli Rhodes
Goedkoopste herfstvakantie Rhodos - Atlantica Mikri Poli Rhodes
Goedkoopste herfstvakantie Rhodos - Atlantica Mikri Poli Rhodes

Omgeving

  • Familievakantie in een klein dorp, Toplocatie: dicht bij het strand, Al het lekkers inclusief, Wie pakt het eerst elke glijbaan?, Lekker lui in de lazy river, Leuke animatie voor de kids, Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Speeltuin
  • Supermarkt
  • Tuin
  • Fitness
  • Tennis,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkoopste aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 11 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-29. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!