Aanbieding herfstvakantie Umbrië - Principe Del Trasimeno

Prijs p.p.€344,- €447,- -23%
VertrekdatumZaterdag 16 oktober 2021
Verblijf8 Dagen » appartementen
BestemmingItalië » Umbrië » Piana
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Principe Del Trasimeno, Piana ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ✔️ Herfstvakantie laagste prijs Italië ✔️ Verblijf in 3 sterren appartementen ✔️ € 344,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Aanbieding herfstvakantie Umbrië, met vertrek op Zaterdag 16 oktober 2021 ✔️ Veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

8.7

Principe Del Trasimeno

Quality time met elkaar, dat is de bedoeling van vakantie. In de ruime appartementen van deze prachtige verbouwde boerderij, genaamd Principe Del Trasimeno, draait alles om quality time. Iedere ochtend komt de bakker langs met verse broodjes. Een goede start van de dag, agritoerisme op z'n best. Gaan jullie eropuit vandaag om Umbrië, Toscane of het Trasimeno meer te ontdekken? Of wordt het een dagje bij het zwembad? In ieder geval even boodschappen doen in het dorpje Piana voor de barbecue vanavond. Een wijntje in de hand, de geur van de barbecue en het geluid van de krekels. Heerlijk, dat mediterrane leven.

Aanbieding herfstvakantie Umbrië - Principe Del Trasimeno
Aanbieding herfstvakantie Umbrië - Principe Del Trasimeno
Aanbieding herfstvakantie Umbrië - Principe Del Trasimeno
Aanbieding herfstvakantie Umbrië - Principe Del Trasimeno

Faciliteiten

  • Tijd voor elkaar
  • Groot gezin? 4-kamerappartement
  • 's Ochtends verse broodjes
  • Goede start van een leuke dag
  • Eropuit in Umbrië en Toscane
  • Plonzen in het zwembad

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Aanbieding aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 16 oktober 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!