Aanbieding kerstvakantie Costa de Lisboa - 10 daagse singlereis feestdagen Costa Lisboa

Prijs p.p.€1458,- €1715,- -15%
VertrekdatumZaterdag 24 december 2022
Verblijf10 Dagen » Hotel
BestemmingPortugal » Costa de Lisboa » Alcobaca
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

10 Dagen in 10 daagse singlereis feestdagen Costa Lisboa, Alcobaca ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Kerstvakantie laagste prijs Portugal ✔️ € 1458,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Aanbieding kerstvakantie Costa de Lisboa, met vertrek op Zaterdag 24 december 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

7

10 daagse singlereis feestdagen Costa Lisboa

10-daagse Zonvakantie naar Costa de Lisboa bij 10 daagse singlereis feestdagen Costa Lisboa. Reisduur is 10 dagen, Single rondreis & inclusief transfers.. Ontdek het kustgebied van Lissabon gevormd door rotsformaties, zandstranden en authentieke kustplaatsen. Veel zien én vrije dagen. Geniet tijdens de feestdagen van kust en cultuur aan de Portugese kust. Terrassen pakken, verse sardientjes proeven en de befaamde fadomuziek luisteren en dat terwijl het een 'winter wonderland' is met veel lampjes en mooie kerstmarkten. En bovenop dit ook proosten met de locals tijdens een prachtige siervuurwerkshow in Lissabon. Wie wil dat nou niet?

Aanbieding kerstvakantie Costa de Lisboa - 10 daagse singlereis feestdagen Costa Lisboa
Aanbieding kerstvakantie Costa de Lisboa - 10 daagse singlereis feestdagen Costa Lisboa
Aanbieding kerstvakantie Costa de Lisboa - 10 daagse singlereis feestdagen Costa Lisboa
Aanbieding kerstvakantie Costa de Lisboa - 10 daagse singlereis feestdagen Costa Lisboa

Omgeving

  • Reisduur is 10 dagen, Single rondreis & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • ,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Aanbieding aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 24 december 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-10-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!